esc_attr_e('Preloader','quomodo')
Home|Taal en tekst|Leren van je klanten

Leren van je klanten

mijn klanten zijn de leukste

Weten jullie wel dat ik de allerleukste klanten van de hele wereld heb? Dat is echt zo. Ik hou van al mijn klanten. Dat klinkt heel klef maar het is waar. Dat moet ook, want ik spreek vaak namens of voor mijn klanten. Daarnaast steek ik van iedere klant wat op. 

In deze blog ga ik dus een aantal fijne klanten eens goed uit de verf laten komen (sorry, maar dit moest echt even). Hieronder lees je meer over een paar klanten waar ik altijd met een blij gevoel weer vandaan kom.

De laatste tijd ondersteun ik Dorigo-Rosbag met hun communicatie en hun nieuwe site. Ze zijn experts in raamfolie en reclame. Ik word al blij als ik daar binnenkom, want Guus de hond begroet je altijd hartelijk. Ik hou er enorm van om met vakidioten te werken: van die mensen die alleen maar over hun werk kunnen praten en alles weten over hun product of dienst. Bij Dorigo-Rosbag werken er daar behoorlijk wat van! Kijk maar eens op hun site want ze doen echt bijzondere dingen voor heel speciale klanten.

Nog een klant waar de passie voor het vak en de cliënten van  afspat: Werkwinkel de Liemers. Zij verzorgen en organiseren arbeidsmatige dagbesteding. De manier van werken van Jolanda en Bart maakt me helemaal blij. Ze zorgen echt dat iedereen daar een fijne werkplek heeft, vrienden maakt en het beste uit zichzelf kan halen. Ik vind het super om zo’n mooi bedrijf te kunnen ondersteunen met mijn werk!

Van sommige klanten heb ik heel veel geleerd. Zo redigeer ik regelmatig de blogs van IBG Incasso. Dankzij die blogs met slimme tips over facturering, pre incasso en allerlei financiële regels, loop ik nooit een betaling mis. 

Vorig jaar heb ik voor Aries natuursteen de website gevuld. Ik was onder de indruk van alle mooie materialen daar en van het vakmanschap dat ik er zag. Tijdens het schrijven leerde ik alles over granietsoorten, de voordelen en nadelen van marmer, Belgisch hardsteen en composiet. Dat maakt mijn werk zo leuk: je blijft nieuwe dingen leren!

Nog een fijne klant waar ik veel en graag mee werk is I’m Storm. Storm maakt websites, logo’s, huisstijlen, drukwerk… Kortom: alles wat ik niet zo goed kan, kan hij juist heel goed. Samen helpen we allerlei interessante klanten: hij doet de vormgeving en de website en ik schrijf de teksten. Dankzij Storm was ik laatst bij Vestas, die van de windturbines. Het is zo indrukwekkend om te horen hoe ze daar werken op die grote hoogtes! 

Ik kan hier nog wel twintig klanten noemen, dus misschien ga ik deze blog nog wel verder uitbreiden. Of er komt een deel twee. Want waar het hart van vol is, loopt de mond (of het toetsenbord in dit geval) van over!

Wil jij ook in mijn rijtje favoriete klanten terecht komen? Neem gerust contact met me op!