Interim communicatieadviseur

Gaat die onmisbare communicatiecollega met zwangerschapsverlof? Is het de laatste tijd ineens heel druk bij communicatie, maar is het niet duidelijk voor hoe lang? Ik spring graag bij om het communicatieteam uit de brand te helpen!

De afgelopen jaren hebben allerlei organisaties van mijn diensten gebruik gemaakt. Ik werkte als interim communicatieadviseur voor diverse gemeenten (Westervoort, Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, Epe, Ede, Oldebroek en Bernheze), voor Laborijn (uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet en de Wsw voor gemeenten Doetinchem, Aalten, Montferland en Oude IJsselstreek), Provincie Overijssel en Stichting voor Vluchteling studenten UAF.

Logo's van de organisaties waar ik werkte als interim communicatieadviseur

Tijdens al deze opdrachten beheerde ik de social media, schreef ik teksten en gaf advies. Ook dacht ik mee over diverse projecten. Mijn hart ligt bij projecten rondom afval en duurzaamheid en bij projecten rondom de participatie van inwoners met afstand tot de arbeidsmarkt.  

Voorbeelden van mijn inzet:

  • Gemeenten Dinkelland en Tubbergen huurden mij als interim communicatieadviseur in om het communicatieteam samen te smeden na een fusie (Noaberkracht).
  • Bij Laborijn lag de directie onder vuur, daar heb ik dus de crisiscommunicatie opgepakt.
  • In Oldebroek adviseerde en ondersteunde ik de burgemeester en wethouder in hun lobby tegen de komst van Lelystad Airport. Uiteindelijk zaten we met het Ministerie om de tafel.
  • Bij Provincie Overijssel maakte ik bij de Griffie kennis met de politiek en met de Provinciale organisatie.
  • Inmiddels heb ik dus al veel verschillende organisaties op allerlei vlakken en terreinen ondersteund.

Ik vind het geweldig om mensen in hun werk te laten groeien en om de onderlinge communicatie te stimuleren. Ik breng graag nieuwe energie in een team! Openheid en professionaliteit zijn voor mij de belangrijkste waarden in een bedrijf. Ik werk hard en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Ik ben proactief, creatief, kan verbindingen leggen, mijn politieke antenne is sterk ontwikkeld en ik heb een pragmatische instelling.

Zet mij in voor:

  • interim communicatieadvies
  • bedenken en uitvoeren van (communicatie-)plannen
  • veranderingen in het team en teamontwikkeling
  • tijdelijk bijspringen bij drukte of als vervanging bij ziekte of zwangerschap

Wil je meer weten en ben je nieuwsgierig naar mijn ervaring, tarief en inzetbaarheid? Hier vind je mijn cv. Of neem even contact met me op!