esc_attr_e('Preloader','quomodo')
Home|Nieuws en agenda|Uit de Verf Communicatie bestaat 10 jaar

Uit de Verf Communicatie bestaat 10 jaar

Manon Kummer Uit de Verf Communicatie
Tien jaar geleden alweer begon ik mijn eigen bedrijf. Ik startte voor mezelf uit pure koppigheid, maar ik ben nog steeds blij dat ik deze stap heb genomen!
In 2012 was het nog volop crisis. Er waren weinig vacatures in mijn vakgebied, dus ik ben gewoon voor mezelf begonnen. De naam ‘Uit de Verf Communicatie’ had ik al een tijd, omdat ik al vaker kunstenaars hielp met hun websites en folders (dan weten jullie meteen waar dat vandaan komt). Toen mijn bedrijf serieuzer werd, vond ik de naam nog steeds goed passen. Want ik wilde ook anderen goed uit de verf laten komen.

Ik had geluk en maakte een vliegende start toen ik eenmaal officieel mijn bedrijf begon: Binnen een maand had ik gelukkig een grote opdracht voor 20 uur per week. Met wat kleinere klanten er bij, kon ik ervoor gaan!

Inmiddels heb ik al meer dan honderd bedrijven geholpen met advies, trainingen en teksten voor websites, brochures en hun sociale media. Het blijft mooi om al die bedrijven te leren kennen. Ik leer er zelf ook veel van, want je moet je goed verdiepen, ook in de klanten van mijn klanten. Mijn werkweek is dus altijd afwisselend!

Ik ben trots op Uit de Verf Communicatie, maar die tien jaar had ik natuurlijk nooit gered zonder mijn klanten. Daarom wil ik jullie ook hier bedanken voor jullie vertrouwen in mij!