esc_attr_e('Preloader','quomodo')
Home|Nieuws en agenda|B1 training: Nu met nog meer inhoud!

B1 training: Nu met nog meer inhoud!

Je hoort het vaak over een pak vla, soep of over een pak muesli, maar nu zeg ik het ook over mijn B1 training. Want die is voortaan extra rijk gevuld!

Een eenvoudige tekst schrijven, dat is voor veel mensen niet gemakkelijk. Maar er zijn zoveel manieren om je tekst begrijpelijker te maken! Daarom is mijn B1 training nu uitgebreid met nòg meer inhoud, nog meer tips en nog meer oefeningen. Zo weet je zeker dat iedereen die B1 tekst onder de knie krijgt!

De basis stond al, maar in de uitgebreide training leren de deelnemers over de structuur van een alinea en welke woorden de lezer juist helpen. Die lijdende vorm krijgt nog meer diepgang en de deelnemers leren dat beeldspraak lang niet alle lezers blij maakt. We krijgen hulp van de dames van Toren C en de heren van Draadstaal, want met humor onthoud je het beter!

Twee delen

Omdat iedereen een grens heeft aan wat hij of zij kan onthouden en toepassen, is de training nu in twee delen opgeknipt. Na deel 1 gaan de deelnemers al actief aan de slag met een huiswerkopdracht. Die opdracht bespreken we in het tweede deel. Natuurlijk is er genoeg te lachen, te oefenen en te bespreken!

Na de training krijgen de deelnemers een handig boekje met schrijftips en nieuw: een bureaukaart. Nazorg hoort er ook bij: mails met vragen en teksten ter beoordeling zijn altijd welkom.

Ook online

Deze training kun je op locatie volgen, individueel en natuurlijk ook online. En ook online zorg ik dat jij als deelnemer lekker actief blijft en houd ik in de gaten of je alles nog goed kunt volgen. Volg je de B1 training online, dan krijg je de lesmaterialen per post thuisgestuurd.

Zorg dat jouw doelgroep jouw teksten snapt! Volg mijn training en maak het jezelf en je lezers gemakkelijk.