Tekst

Je hebt net lang zitten zwoegen op die belangrijke offerte, mailing of blogtekst. Hij moet morgen weg. Maar je twijfelt of het niet nog net wat beter kan. Ja, het kan altijd beter!

Je hoeft het niet alleen te doen. Dus wil je regelmatig een snelle professionele redigeerslag over jouw teksten laten gaan? Neem dan een abonnement! Voor maar € 99,- mag je jouw teksten naar mij mailen. Ik zorg dat je ze binnen een dag weer terug hebt, met wijzigingen die jouw tekst beter aan laten komen bij jouw klanten!

Natuurlijk kun je me ook inhuren voor grotere schrijfprojecten zoals je vakboek, scriptie of roman.

Website

Voor optimale vindbaarheid op internet heb je goede klantgerichte teksten nodig. Welke vragen hebben de bezoekers van jouw website? Wat willen ze weten over jouw diensten of producten? Hoe deel je jouw site optimaal in? Hoe zorg je voor inhoud die echt aanspreekt? Kijk voor voorbeelden van mijn werk op:

Tekst schrijven op schrijfblok

Offertes

Met die offerte kun je eindelijk jouw droomklus binnenhalen. Je wilt dus dat jouw voorstel staat als een huis. Daar zorg ik graag voor. Met mijn hulp wordt jouw offerte pakkend, klantgericht en doeltreffend zodat jij die mooie opdracht krijgt!

Wil je zelf leren hoe je betere offertes schrijft? Informeer dan naar mijn training.

Blogs, interviews & specials

Wil je wel bloggen maar zie je op tegen het schrijven? Geen probleem, je kunt het ook aan mij overlaten. Samen zorgen we op regelmatige basis voor interessante artikelen voor op jouw website.

De beste reclame maken je klanten voor jou. Een interview met een tevreden klant op jouw website haalt anderen over de streep. Ik ga graag voor je in gesprek met je klant om uit te vinden waarom ze graag met jouw bedrijf samenwerken.

De afgelopen jaren heb ik aan heel wat speciale uitgaven mogen meeschrijven, bijvoorbeeld voor gemeente Duiven en voor gemeente Westervoort. Hier zie je het laatste voorbeeld van de Duurzaamheidskrant van Oldebroek met artikelen van mij over gasloos wonen en Chineesbakjes.