Solliciteren met succes

Solliciteren in deze tijd is een hele klus. Je moet de sociale media bijhouden, profielen aanmaken, op allerlei websites inschrijven en reageren via allerlei vage webformulieren, kortom: er is veel veranderd in sollicitatieland. Maar je curriculum vitae is nog steeds hetzelfde grijze A4 document, waar je veel meer van kunt maken dan een saaie opsomming van opleidingen en werkervaring.

Dus ben jij op zoek naar een andere baan? Kan jouw cv wel een oppepper gebruiken? Weet je niet zo goed hoe je een goede motivatiebrief schrijft? Doe dan mee aan de workshop Solliciteren met Succes en maak eindelijk echt een goede kans op jouw droombaan!

solliciteren met succes

In één dagdeel pak je jouw cv aan, leer je alles over het schrijven van pakkende motivatiebrieven en krijg je handige en praktische tips om er uit te springen bij jouw toekomstige werkgever. Het is dus handig om je laptop mee te nemen zodat je jouw cv meteen aan kunt passen. Heb je toevallig een leuke vacature gezien? Dan maak je tijdens de workshop alles in orde om snel te kunnen reageren.

We werken altijd in kleine groepen zodat je de maximale aandacht krijgt. Je leert van elkaar en je kunt je ervaringen delen. Na afloop ga je naar huis met een verbeterd curriculum vitae, leuke nieuwe contacten, heel veel tips en meer zelfvertrouwen! Verder krijg je gratis een handig boekje met schrijftips mee naar huis. Wil je liever individueel aan de slag met je cv en je sollicitaties? Ook dat kan.

Via Toolow.nl kun je met maar liefst 50% korting meedoen aan Solliciteren met succes:

Workshop op locatie: van € 100,- voor € 50,-

Workshop via Zoom: van € 50,- voor € 30,-

Individuele begeleiding: van € 200,- voor € 100,-

Stel je toekomst niet langer uit en meld je meteen aan voor de workshop!


Waarom wachten? Meld je meteen aan!

Eerstvolgende training:

donderdag 1 april 19.00 – 22.30 uur (online)

vrijdag 9 april 13.00 – 16.30 uur (online)