Anderen over ons

Wat zeggen anderen over Uit de Verf Communicatie? Lees hier de referenties van klanten:

Jessica Brinkert, VA for Vips:

“Ik ken Manon al van de tijd dat ze voor Elpical Software regelmatig communicatie gerelateerde opdrachten uitvoerde. Het was altijd erg prettig om met Manon te mogen werken. Ze is professioneel en ontzettend fijn in de omgang. In die tijd heeft ze ons ook een training Klantgericht schrijven gegeven. Een zeer toegankelijke en leerzame training vol tips die je altijd in kunt zetten. Na het schrijven van de tekst voor mijn website heeft Manon mij tijdens een inspirerende brainstormsessie geweldig geholpen. Waar ik op sommige stukken vastliep wist zij met de juiste vragen en feedback de juiste zinnen voor mij te formuleren. Mijn teksten sluiten nu aan op mijn doelgroep, laten zien wie ik ben en wat ik wil vertellen. Zonder Manon was het mij nooit gelukt en voor toekomstige werkzaamheden zal ik Manon graag om haar professionele mening vragen. Neem vooral eens een kijkje op haar website en als het kan volg dan vooral een van haar trainingen. Je zult er geen spijt van krijgen. Gegarandeerd want Manon staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid!”

Storm Heerink, I’m Storm:

“Met Manon werk ik al een aantal jaar samen vanuit mijn reclamebureau. Of ze nou een persbericht moet maken, een offerte moet corrigeren of volledige teksten schrijft voor onze klanten, ze zorgt dat het verhaal altijd goed uit de verf komt. Haar enthousiasme staat nooit in de weg van het gemak waarmee ze jouw business verstaat en vertaalt naar heldere communicatie. Manon staat voor je klaar, denkt mee en geeft passend advies. Heerlijk samenwerken!”

Elize Sellies, Ja!HRM:

“Ik raad de training zeker aan. Hij is praktisch. Je krijgt goede tips en je kan hetgeen je leert direct toepassen in de praktijk. Manon legt goed uit en heeft een helder verhaal. Online is de training goed te volgen! Het lukt Manon goed de deelnemers toch het gevoel te geven alsof ze in één ruimte een training volgen. De deelnemers hadden onderling een heel divers klantenbestand, maar dit maakte voor de toepasbaarheid van de training geen verschil.”

Miriam van Oostveen, teammanager Fresh Call:

Afgelopen november ben ik bij je geweest voor jouw cursus. Het was een leerzame en zeker ook leuke ervaring. Ik ben veel bezig geweest met de door jou aangedragen punten. Ik wil je zeggen dat ik het echt heel leuk heb gevonden en dat je weet dat ik er elke dag mee bezig ben bij het schrijven van mijn mails. Ik vind het leuk. Compliment voor jouw open manier van communiceren en zet in de juiste richting.

Wouter Spaan, eigenaar Wijnhuis Spaan:

‘Ik was op zoek naar goede blogs. Door een relatie van mij ben ik bij Uit de Verf Communicatie gekomen. Manon heeft dit opgepakt en na enige research heeft ze inspiratie opgedaan. Ze zou bijna aan de wijn. Helemaal enthousiast is ze aan de slag gegaan. Binnen de korte tijd had ze een tiental blogs geschreven over verschillende onderwerpen. De blogs zijn niet alleen inhoudelijk goed maar ook voor iedereen plezierig om te lezen. Ik wil hierbij dan ook Manon van harte aanbevelen.’

Kim Schoenmakers, eigenaar Support €erste Lijn:

‘Ik was op zoek naar een creatief persoon die mij kon helpen met het ontwerpen van een logo en web teksten voor mijn bedrijf. Ik kwam bij Manon uit. Manon heb ik leren kennen als een spontaan, betrouwbaar en creatief persoon. Manon denkt mee met me en heeft een geweldige tekst geschreven over een onderwerp waar ze geen ervaring in had! Dit bewijst een enorm inlevingsvermogen en kundigheid op haar gebied: communicatie.’

John de Jong, directeur Elpical Software:

‘Manon is een uitstekende PR professional. Hoewel niet uit onze industrie afkomstig heeft ze zich in zeer korte tijd uitstekend ingeleefd in onze oplossingen voor automatische beeldoptimalisatie en in onze doelgroepen. Ze is met een aantal verrassende ideeën gekomen, waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn maar die toch precies passen bij onze onderneming en wat we willen bereiken. Ze is bovendien flexibel, enthousiast en betrouwbaar. Wat wil je nog meer?’

Lisa Polman, communicatiemedewerker gemeente Westervoort:

‘In het verleden hebben wij al eerder met Manon samengewerkt. Door de prettige samenwerking en haar kennis in gemeenteland hebben we gekozen voor haar als tijdelijke medewerker binnen ons team Communicatie. Ze maakt teksten nog beter, krachtiger en duidelijker, denkt actief mee en is enthousiast.’

Gerard van Dijk, communicatiemanager SonicSampDrill:

‘Manon is iemand met een stevig karakter en met waardevolle inzichten. We zijn hier normaliter erg productgericht en zij gaat daar goed kritisch mee om. Zij weet teksten goed te beoordelen en (op de niet technische aspecten) aan te passen aan juist de kennisbehoefte van de klant.’

Henk Aalders, directiesecretaris gemeente Renkum:

‘Manon weet in haar trainingen haar eigen enthousiasme op aanstekelijke wijze over te brengen op de deelnemers. Ze zorgt voor een sfeer waarin iedereen zich vrij voelt om zich te uiten. Ze zorgt (in haar taaltrainingen) voor goede praktijkvoorbeelden, waarmee de deelnemers na afloop in hun werk meteen aan de slag kunnen.’

Bart Steenkamer, juridisch medewerker gemeente Renkum:

‘Een training van Manon is gedreven en met humor. Ze vindt goed aansluiting bij de groep, is doelgericht en duidelijk.’

Genieke Hertoghs, Manager maatwerk, Van der Hilst Communicatie:

‘Manon is een slimme dame die goed weet waarover ze praat. Daarnaast waardeer ik haar doorzettingsvermogen. Tot slot vormt lef om ergens haar tanden in te zetten een mooie kroon op het hoofd van Manon!’